TECNOLOGIES

En el context temàtic de les Tecnologies Accessibles, el CENTAC proporciona una sèrie de serveis, com són: Cercadors de Productes de Suport i de Fabricants, Estudis i un servei de Vigilància Tecnològica.

Estudi

El CENTAC pretén garantir la igualtat d’accés a la Societat de la Informació de totes les persones, amb independència de la seva condició física o social.

En línia amb aquest objectiu, el Centre publica l’Estudi sobre les tecnologies d’accessibilitat a Espanya 2008. Aquest estudi analitza l’estat actual del sector de l’accessibilitat a Espanya. També examina la situació del sector de productes de suport a la discapacitat.

Amb l’informe es pretén oferir un punt de partida per a la presa de mesures que condueixin a la plena integració de tots els ciutadans.

Cercador de productes de suport

Aquesta eina li permetrà buscar un producte de suport que faciliti la seva vida quotidiana.

El cercador inclou totes les tecnologies d’accessibilitat disponibles en el mercat.

A més de les tecnologies, recopila informació sobre les seves característiques, la forma d’accedir-hi i els seus fabricants i distribuïdors.

  • Patronos de CENTAC: El Corte Inglés, Fund. ONCE, Fund. Vodafone, Telefónica, Tüv Rheinland, CERMI, RPSD, Red. CEAPAT, CRE