Compte d'usuari

Informació del compte
Es permeten espais; no es permet cap símbol de puntuació tret de punts, guions i guions baixos.
Una adreça de correu vàlida. Tots els correus provinents del sistema seran enviats aquí. L'adreça no es fa mai pública i només s'utilitzarà en el cas que desitgeu rebre una nova contrasenya o notificacions per correu.
Informació personal
Nom real de l'usuari. El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
Cognoms de l'usuari. El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
La formalització d'aquest formulari implica el consentiment exprés de l'usuari a la inclusió de les seves dades de caràcter personal, de conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, en un fitxer propietat de CENTAC (Centre Nacional de Tecnologies de l'accessibilitat, amb CIF), que té com a finalitat gestionar l'accés els serveis proporcionats per CENTAC, així com el manteniment de les relacions derivades de la mateixa. Així mateix, les seves dades seran utilitzades per a proporcionar per qualsevol mitjà (electrònic o no), informació sobre els nostres serveis i activitats. Vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició dirigint-se per escrit a CENTAC, Passeig de la Castellana 163, Baix, 28046 Madrid, CIF G24592909, o bé a través del correu electrònic informacion@centac.es. El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament. El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
Butlletins
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per a comprovar si ets un usuari humà i per evitar l'accés de sistemes automatitzats.
un * = quatre
Resolgui aquest simple problema matemàtic i introdueixi el resultat. Per exemple, per a un + tres, introdueixi 4.
  • Patronos de CENTAC: El Corte Inglés, Fund. ONCE, Fund. Vodafone, Telefónica, Tüv Rheinland, CERMI, RPSD, Red. CEAPAT, CRE